Mitt nyrenoverade kök

Hej på er alla läsare och varmt välkomna till bloggen. Idag ska jag blogga mycket hade jag tänkt, bland annat ska jag när jag kommer hem i kväll prova några nya spel på datorn och det har jag givetvis tänkt berätta om. Men här och nu hade jag tänkt nämna några ord om en byggfirma i Linköping. Det är så roligt när vi inspirerar varandra till att fixa och renovera hemma! Jag vet att många av er läsare nyligen har köpt hus, precis som jag. Idag ska jag berätta om köksrenoveringen. Det är fortfarande mycket som behöver göras i huset men köket är ett så viktigt rum så det fick bli det första projektet. Till denna renovering anlitade jag en byggfirma i Linköping som heter CA Energi & Miljöteknik. 

 

En granne var mycket nöjd efter att anlitat CA Energi & Miljöteknik för bygget av en altan. Därför rekommenderade han mig att höra av mig till dem när jag berättade om min planerade köksrenovering. Det här är en liten men gedigen byggfirma i Lidköping som har uppmärksammats stort i media efter att flera kunder varit så belåtna vilket ledde till att CA Energi & Miljöteknik nominerades till årets hantverkare 2017. Det här är byggfirman för oss i Linköping som känner att det är dags att göra om hemma, och den som anlitar det här företaget kan vara trygg med att överlåta ansvaret för sin bostad till dem. Nybyggnationer, ombyggnationer, tillbyggnationer eller renoveringar utförs med kompletta lösningar till nytta och glädje för kunderna. Som ni förstår vill jag rekommendera er som söker ett byggföretag i Linköping att höra av er till CA Energi & Miljöteknik, börja gärna med att gå in på hemsidan.