Är ni intresserade av massage i Björklinge?

Jag hoppas ni alla har haft en trevlig vår så här långt och ser fram mot sommaren? Själv ser jag mest fram mot eftermiddagen eftersom det är fredag idag och jag ska hem och spela Fia med knuff med sambon. Jag bara älskar spel, är jag ensam hemma spelar jag gärna nåt spel på surfplattan så det står härliga till. Tyvärr har jag fått ont i axlarna och armarna kanske av att jag spelar, men mest för att jag jobbar på Systembolaget med många tunga lyft. Jag har upptäckt ett företag som ger massage här i Björklinge. Återigen har jag något jag vill rekommendera, nämligen denna massage i Björklinge som ni kan få om ni vänder er till L8: s Yoga och Yogamassage. 

 

Alla människor mår bra av att få massage om man inte har extremt svårt för närhet och beröring, men har man det ska man givetvis göra nåt annat istället för att gå på massage. Men för oss övriga 99,5 % som skulle må bra av att få massage, kan man om man bor i Björklinge med omnejd få en fantastisk behandling i massage på just L8: s Yoga och Yogamassage. Innan jag flyttade till Björklinge bodde jag i Tidaholm. Jag har provat massage på ett par företag där, men det var inte alls samma höga nivå på den massagen, som det är på denna massage i Björklinge. Jag har aldrig fått en lika bra massage tidigare som jag får när jag går till L8: s Yoga och Yogamassage. De som jobbar på det här företaget har bred kompetens och lång erfarenhet av både massage och Yoga, så även ni som intresserar er för Yoga skulle definitivt ha något att hämta på L8: s Yoga och Yogamassage. Men nu mina vänner är det dags för mig att åka och köpa både läsk, chips och godis för vi ska ha rena rama fredagsmyset om en stund.